Účtovníctvo organizácií verejného sektora v kontexte Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - Kicová, Marianna
Zjednotenie účtovníctva a výkazníctva štátneho a verejného sektora na akruálnej báze v krajinách Európskej únie. Využitie Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor (IPSAS). Prezentácia účtovnej závierky a výkazu peňažných tokov pre organizácie verejného sektora podľa Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor v rámci výskumného projektu KEGA.