Aplikácia medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor vo výučbe účtovníctva rozpočtových a príspevkových organizácií a obcí - Kovalčíková, Antónia
Informácie o aplikácii medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor vo výučbe účtovníctva rozpočtových a príspevkových organizácií a obcí a o skvalitnení pedagogického procesu využitím didaktických prostriedkov, konkrétne LCD projektora.