Teoreticko-metodologické problémy účtovania dlhodobého hmotného majetku v subjektoch verejného sektora - Kovalčíková, Antónia
Informácie o riešení výskumného projektu zameraného na dlhodobý majetok ako predmet účtovníctva v účtovných jednotkách verejného sektora.