Aplikácia medzinárodných účtovných štandardov vo výučbe účtovníctva na vysokých školách ekonomického zamerania - Mateášová, Martina, 1979-
Výsledky vedecko-výskumnej činnosti zamerané na aktuálne problémy z oblasti účtovníctva podnikateľských subjektov a audítorskej činnosti v Slovenskej republike.