Hodnotový manažment - kraľuje a znamená budúcnosť - Burák, Emil
Význam "poznatkových pracovníkov" a znalostnej ekonomiky v ekonomike Slovenska. Budúcnosť sa nedá vedecky predpovedať, dá sa len predpokladať. Manažment 3. tisícročia využíva silu vedomia. Futurológovia velia k manažmentu zmeny a posilneniu hodnôt. Tri stupne manažmentu - úlohový, procesný a hodnotový manažment (vytvára najvyššiu pridanú hodnotu).