Public Finance Management Reform in the Slovak Republic versus the Belgian Public Finance Management System - Nonneman, Walter
Súčasná situácia implementácie systému riadenia verejných financií - reformy v SR a existujúceho systému v Belgicku. Porovnanie základných elementov.