Medzinárodná vedecká konferencia na tému Teoretické problémy ekonomického rastu a cyklického vývoja ekonomiky Slovenskej republiky po vstupe do Európskej únie - Martincová, Marta, 1955-
Katedra ekonomickej teórie Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave zorganizovala v dňoch 3.-4.11.2005 medzinárodnú vedeckú konferenciu, ktorej cieľom bola medzinárodná výmena poznatkov a skúseností získaných pri riešení rastových a cyklických problémov SR a krajín strednej a východnej Európy a analýza perspektív Slovenska v Európskej únii.