Delenie na poslednú chvíľu - Marčan, Peter
Problematická otázka delenia peňazí (400 miliárd korún) z rozpočtu Európskej únie. Nakoniec sa podarilo dospieť k dohode. Stanovenie štyroch priorít pri rozdeľovaní peňazí. Ministerstvo výstavby ako koordinátor prípravy rozdeľovania peňazí je spokojné s dohodou. Rozdelenie peňazí z Kohézneho a štrukturálnych fondov účinné od januára 2007.