Využitie biomasy - Haluza, Ivan
Z obsahu: Drevo verzus plyn. Výroba tepla z biomasy - domácnosti i teplárne. Drevo uspeje len s nižšími cenami. Kúrením drevom sa dá podstatne ušetriť. Náklady na vykurovanie. Príležitosti a riziká.