Vyhláška č. 239/2006 Z.z. Ročné zúčtovanie zdravotného poistenia s komentárom
Vyhláška č. 239/2006 Z.z. MZ SR o podrobnostiach o vykazovaní preddavkov na poistné na verejné zdravotné poistenie, o ročnom zúčtovaní poistného a povinnostiach pri ročnom zúčtovaní poistného a o vzoroch tlačív ročného zúčtovania poistného na verejné zdravotné poistenie. Komentár k Vyhláške. Tlačivá a ako ich vyplniť.