Automatizácia projektovania a programovania v prostredí Microsoft Visual Studio 2005 - Russev, Roman
Systémy na automatizáciu projektovania a programovania sú doménov oblasti vývoja informačných systémov a základným prvkom zvyšovania produktivity projektantov a programátorov. Visual Studio 2005 je nový produkt firmy Microsoft, ktorý udáva trendy budúcej automatizácie projektovania a programovania pri využití najnovších informačných technológií. Popis problémov, ktoré tento systém úspešne rieši, jeho charakteristiky a základné prednosti, ako aj možnosti aplikácie Visual Studio 2005. .