Mimoriadna účtovná závierka - Szászová, Renáta
Mimoriadna účtovná závierka sa zostavuje za mimoriadnych udalostí (zánik spoločnosti, zrušenie spoločnosti bez likvidácie, s likvidáciou). Dobrovoľné zrušenie obchodnej spoločnosti a družstva s likvidáciou. Nedobrovoľné zrušenie obchodnej spoločnosti a družstva. Konkurz. Reštrukturalizácia. Oddlženie.