Povaha a podstata problému časovej konzistencie ekonomickej politiky - Szomolányi, Karol, 1976-
Analýza povahy a podstaty problému časovej konzistencie ekonomickej politiky. Tímové prostredie.Benevolentní spotrebitelia a vláda s vlastnými záujmami. Spotrebitelia s heterogénnymi záujmami a benevolentná vláda. Model s reprezentatívnym spotrebiteľom. Konflikt spotrebiteľov a jednoduchý model inflácie.