Využívanie manažérskych informačných systémov v podnikovej praxi - Čarnický, Štefan
Prezentácia výsledkov výskumu využívania manažérskych informačných systémov v podnikoch Slovenskej republiky, priebehu ich zavádzania a participácie top manažmentu pri ich výbere v rámci výskumného projektu VEGA s názvom Manažment znalostí ako jeden z faktorov zvyšovania konkurencieschopnosti slovenských podnikov na jednotnom európskom trhu. Výskum sa uskutočnil na vzorke 211 podnikov.