Reklama tabakových výrobkov - Balog, Boris
Novela zákona o reklame (zákon č. 525/2005 Z.z.) výrazne mení podmienky reklamy tabakových výrobkov. Stručný komentár k schváleným zmenám. Tabakový výrobok a sponzorstvo tabakového výrobku. Zákaz reklamy tabakových výrobkov. Dozor nad dodržiavaním zákona a sankcie. Čo sa nepovažuje za reklamu tabakových výrobkov.