Francúzske "nie" Európskej únii? - Rošteková, Mária
Komplikácie pri ratifikácii Ústavnej zmluvy pre Európu. Vývoj a dôsledky vyjadrenia francúzskeho "nie" Európskej ústavnej zmluve. Referendum v 5. Francúzskej republike. Príčiny odmietnutia.