Přidaná hodnota ekonomické přidané hodnoty - Dolák, Pavel
Porovnanie ukazovateľa EVA (ekonomická pridaná hodnota) s používanou metódou čistej súčasnej hodnoty (NPV). Čo nové prináša vlastníkom nová metóda (EVA), v čom spočíva.