Vývoj počtu a štruktúry študentov na úrovni ISCED 5-6 v SR a jeho porovnanie s vývojom v krajinách V4 a v Európskej únii - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Porovnanie vývoja počtu študentov na úrovni ISCED 5-6 v SR s vývojom v krajinách V4 a v Európskej únii. Porovnanie zloženia študentov (úroveň ISCED 5-6 - terciárne vzdelávanie) z hľadiska oblasti štúdia, pohlavia a veku v SR s krajinami V4 a Európskou úniou