[Účtovníctvo obchodných bánk] - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Recenzia na publikáciu Ing. Dagmar Bouškovej, PhD.: Účtovníctvo obchodných bánk. Kniha komplexne spracováva problematiku účtovníctva obchodných bánk podľa súčasne platných právnych noriem.