Vyhláška MZ SR
Vyhláška MZ SR zo 4. apríla 2006 o podrobnostiach o vykazovaní preddavkov na poistné na verejné zdravotné poistenie, o ročnom zúčtovaní poistného a povinnostiach pri ročnom zúčtovaní poistného a o vzoroch potrebných tlačív. Úplné znenie vyhlášky.