Dizertačná práca: Mikroekonomická analýza a optimalizácia v efektívnom riadení podniku - Pekár, Juraj, 1972-
Informácia o obsahu dizertačnej práce: Mikroekonomická analýza a optimalizácia v efektívnom riadení podniku. Obhajoba sa konala 5.4. 2005. Cieľom dizertačnej práce bolo vytvoriť metodológiu analýzy jedného typu výrobného podniku, ktorá poskytuje určitý nástroj zefektívnenia riadiacej činnosti podniku, pozostávajúca z troch základných častí.