Michael Dell: Internet je naša vec - Žitňanský, Eduard
Michael Dell a jeho podnikanie v informačných technológiách. Predaj počítačov cez internet. Ponuka nižšej ceny v porovnaní s cenou konkurencie. Predaj tovaru na mieru - podľa špecifikácie zákazníka. Prekonané neúspechy.