Súčasný stav a trendy implementácie IFRS do národnej právnej úpravy s akcentom na ich aplikáciu vo výučbe na vysokých školách - Mokošová, Daša, 1979-
Oblasť IFRS a ich implementácia v slovenskej právnej úprave účtovníctva. Analýza prístupov a riešení jednotlivých vybraných IFRS.