Systém manažérstva kvality v konkurenčnom prostredí - Bocanová, Mária
Kvalita a konkurencieschopnosť výrobkov a ich vzájomný vzťah. Metódy merania a hodnotenia spokojnosti zákazníka. Budovanie systému manažérstva kvality. Systém manažérstva kvality podľa noriem ISO 9000:2000. Hodnotenie účinnosti systému manažérstva kvality. Zákaznícky audit. Zavádzanie systému manažérstva kvality v praxi.