K problematike vybraných ukazovateľov poistného trhu v štátoch V4 - Drugdová, Barbora
Charakteristika poistného trhu, jeho rozsah, efektívnosť a význam z národohospodárskeho hľadiska. Analýza vývoja vybraných ukazovateľov poistného trhu v štátoch V4 za obdobie 1999-2003. Podiel predpísaného poistného na hrubom domácom produkte-poistenosť. Škodovosť.