Riadna a mimoriadna účtovná závierka s dôrazom na súvahu podľa slovenskej právnej úpravy účtovníctva a IAS/IFRS - Šulovská, Miriama, 1980-
Rozpracovanie problematiky mimoriadnych účtovných závierok zostavovaných v mimoriadnych prípadoch z teoretického hľadiska. Podrobná analýza súčasných teoreticko-metodologických prístupov k riešeniu zásadných problémov účtovníctva v slovenskej právnej úprave účtovníctva v nadväznosti na implementáciu odporúčaní medzinárodných účtovných noriem IAS/IFRS.