Ilegálna migrácia straší Európu - Pressburg, Adrian Peter
Rôznorodosť názorov na migráciu v Európe. Globalizácia a negatívny populačný rast hovorí v prospech prijímania prisťahovalcov na starý kontinent. Väčšina obyvateľov Európy si však nehatený pohyb pracovných síl v praxi neželá. Rozštiepenosť v prístupe k migrácii. Kvalifikovaní a nekvalifikovaní prisťahovalci. Obavy z ilegálnej migrácie z Afriky.