Vytváření synergie při řízení portfolia značek - Tohami, Khaled El
Architektúra značky ako nástroj, podľa ktorého portfólio značiek ako celok má dosiahnuť jednotnosť, synergiu a finančné ciele. Päť dimenzií architektúry značky: 1. Portfólio značky 2. Úloha v portfóliu 3. Úloha v kontexte produktov a trhov 4. Štruktúra portfólia značky 5. Grafika portfólia