Internetový marketing a problematika značky v internetovom prostredí - Lukačovičová, Zuzana
Označovanie produktov ako podstatný prvok pull stratégií. Obsahové vymedzenie pojmu internetový marketing. Segmentácia internetového trhu. Marketingový mix v internetovom prostredí. Produkt a značka na internete. Prísľub značky v on-line prostredí. Distribúcia na internete. Cena a komunikácia na internete.