Řízení marketingu v pojišťovně - Majtánová, Anna
Prezentácia teoreticko-metodologických poznatkov marketingu finančných služieb. Postavenie marketingu poisťovacích služieb v rámci marketingu. Analýza súčasnej úrovne riadenia marketingu v poisťovniach na poistnom trhu Českej a Slovenskej republiky. Fázy riadenia v poisťovniach.