Strategické zvláštnosti internacionalizácie v obchode - Matušovičová, Monika, 1967-
Hybné sily a dôsledky internacionalizácie v obchode. Typológia k medzinárodnému sprístupneniu nového trhu. Strategické zvláštnosti internacionalizácie obchodných podnikov. Motívy zahraničnej expanzie. Analýza vybranej stratégie internacionalizácie v obchode.