Správa o sociálnej situácii obyvateľstva Slovenskej republiky za rok 2005
Informácie o stave a vývoji sociálnej situácie obyvateľstva na Slovensku. Vývoj základných ekonomických ukazovateľov. Trh práce. Sociálne zabezpečenie. Predkladaná analýza je založená na údajoch získavaných z rezortných štatistických zisťovaní, administratívnych zdrojov údajov a z externých zdrojov.