Beton, Rapid ani Limet díru do světa neudělaly - Vargová, Renáta
Neúspešné snahy spoločnosti Karlovarská Becherovka o predaj inovovaných výrobkov. Mixovaný nápoj Beton, horký bitter Rapid a Limet a reklamná podpora predaja. Neúspešná stratégia boja s konkurenčným nápojom. Nepomer medzi cenou a úžitkom.