Komparácia poistných trhov krajín V4 - Pastoráková, Erika, 1972-
Základné východiská fungovania poistných trhov krajín V4. Vývoj vybraných ukazovateľov poistných trhov krajín V4. Porovnanie poistných trhov krajín V4 prostredníctvom vybraných ukazovateľov. Poistné trhy Českej republiky, Maďarska, Poľska a Slovenska spája spoločná minulosť - direktívny spôsob riadenia. Predmetom komparácie sú aj dosahy vstupu krajín V4 na ich poistné trhy. Aktuálne trendy vývoja poistných trhov krajín V4.