[Medzinárodné hospodárske vzťahy] - Greššová, Mária
Recenzia na publikáciu Medzinárodné hospodárske vzťahy. Publikácia pozostáva z 11 kapitol a jej cieľom je vysvetliť základné zákonitosti fungovania medzinárodných hospodárskych vzťahov, ukázať možnosti ich realizácie na príklade krajín, transnacionálnych korporácií a integračných zoskupení.