Projektování a rozvoj vědeckotechnických parků v ČR - Hezina, Miloslav
Charakteristika a členenie vedeckotechnických parkov. Spoločnosť vedeckotechnických parkov ČR. Situácia vo financovaní vzniku vedeckotechnických parkov, ich súčasný stav a ďalšia existencia.