Piata úroveň vedenia - Jamnický, Peter
Vedenie ľudí v čase vedeckého riadenia založené na autoritatívnych prístupoch. Následok takéhoto vedenia. Predpoklady účinného vedenia ľudí. Komunikácia ako základná zručnosť lídra. Verbálna a neverbálna komunikácia. Vykonávateľ moci: manažér alebo líder. Pokračovanie článku v budúcom čísle.