Obal tovaru v elektronickom predaji - Kapoun, Josef
Význam a rozsah elektronického predaja B2C prostredníctvom internetu. Podniková logistika a B2C. E-obaly z hľadiska elektronického predaja. Charakteristické znaky obalu pre e-shopping. Praktické formy e-obalu. Využívanie e-obalov v praxi.