Makroekonomické prostředí firem po vstupu ČR do EÚ - Breňová, Lubomíra
Makroekonomika Česka po vstupe do EÚ - vývoj HDP, cenovej hladiny, zamestnanosti, nezamestnanosti, salda platobnej bilancie, vonkajšej ekonomickej rovnováhy. Medzinárodné porovnanie.