Z histórie platobných kariet
Začiatky bankových kreditných kariet v USA sprevádzané vysokými bankovými stratami. Neplánované zasielanie kreditných kariet na adresy podľa telefónneho zoznamu. Tri hlavné príčiny dovtedajšieho neúspechu bankových kariet. Postupný vznik bankových skupín.