Pekný obal, regulovaný obsah - Horníková, Zuzana
Rozhodovanie rodičov, či umiestniť dieťa na verejnú alebo súkromnú školu. Rozdiely medzi súkromnou a verejnou školou. O skutočnej výkonnosti a pridanej hodnote škôl na Slovensku, vrátane súkromných, nevieme objektívne v podstate nič. Čo by riaditelia štátnych škôl dokázali pre školu urobiť, keby mali k dispozícii viacej finančných prostriedkov.