Klíčová témata současné epochy správy společnosti - Hučka, Miroslav
Kvalitatívne zmeny v praktikách správy spoločností. Kľúčové temy súčasnej epochy správy spoločností: konvergencia systémov správy spoločností, správa spoločností a indikátory výkonnosti, správa spoločnosti a tlaky na krátkodobú výkonnost, správa spoločnosti a premeny vlastníckej štruktúry, správa spoločnosti a odmeňovanie členov správnych orgánov. Význam vysokej úrovne správy spoločností.