Prínos výskumu Geerta Hofstedeho k riadeniu multikultúrnych tímov - Jamnický, Peter
Globalizácia prepojila medzinárodný podnikateľský svet. Odstraňovanie bariér v medzinárodnom obchode a podnikaní prebieha rýchlo, bariéry medzi ľuďmi sa odstraňujú ťažšie. Rôznorodosť kultúr v organizáciách a ich vplyv na riadenie ľudských zdrojov. Charakteristika kultúrnych odlišností zamestnancov podľa Geerta Hofstedeho, jeho prínos. Tréningy manažérov zamerané na vedenie multikultúrnych tímov.