Dobre stanovené ciele, základ kvalitného plánovania - Janík, Jaroslav
Dôležitosť stanovenia cieľov v procese plánovania. Objekt skúmania, analýza objektu skúmania. Otázky, ktoré treba zohľadniť pri stanovení cieľov. Dobre stanovené ciele.