Ekonomická analýza definice korupce - Otáhal, Tomáš
Prezentácia pojmu korupcie podľa organizácie Transparency International. Definícia korupcie prezentovaná Ministertvom vnútra ČR. Korupčné konanie. Korupčné prostredie. Inštitucionálny zdroj korupcie na trhu. Byrokratické riadenie a konkurencia.