Trvalo udržateľný rozvoj pohľadom ekonomickej teórie - Paulík, Tibor
Vysvetľovanie podmienok trvalo udržateľného rozvoja z hľadiska prevládajúcej liberálnej ekonomickej teórie.Trvalo udržateľný rozvoj v ekonomickej teórii. Prirodzená povaha človeka - sledovanie vlastných záujmov. Sloboda konania jednotlivca. Ľudský kapitál a trvalo udržateľný rozvoj.