Stratégia s jednoznačným cieľom - Tisovič, Ferdinand
Spôsob zakladania a fungovania siete jednotných kontaktných miest (JKM) pre podnikateľov do konca roku 2008 podľa návrhu smernice Európskeho parlamentu a Rady o službách na vnútornom trhu. Definícia JKM. Cieľ vytvorenia siete JKM. Návrh koncepcie. Tri etapy vytvorenia siete JKM. Finančné náklady.