PÁTÁ (Hospodářský vývoj v Československu v letech 1971-1975, v období páté pětiletky) - Sekanina, Milan
Nadväznosť na článok v č. 4/2005. Hospodársky vývoj v Československu v období rokov piatej päťročnice v rokoch 1971-1975. Plán ekonomického rozvoja založený na súlade medzi tvorbou zdrojov a ich využitím. Priemysel a jeho odvetvia. Poľnohospodárska výroba. Potravinársky priemysel. Lesné a vodné hospodárstvo. Zahraničný obchod. ČSR a SSR.