Implementace strategie bez restrukturalizace - Kaplan, R. S.
Riadenie korporácií spôsobom vytvorenia strategického systému, ktorý umožní zladiť štruktúru so stratégiou. Hľadanie nových organizačných foriem. Manažérsky systém založený na BSC (balanced scorecard) ako najlepší spôsob, ako prepojiť stratégiu a štruktúru firmy. Strategické mapy umožňujúce manažérom definovať a komunikovať príčinné vzťahy, ktoré podmieňujú tvorbu hodnôt.