Ako podnikať
Z obsahu: Predajným artiklom môže byť aj správny výrobný postup. Duševné vlastníctvo. Efektívny predajca - odlíšenie od konkurencie. Voľno na hľadanie nového zamestnania. Poradenstvo. Odpovede na otázky čitateľov Trendu.